Început de fotoreportaj cu iarna din București

Iarna în București

Sincer să vă spun, mi se pare foarte, foarte curios și interesant ceea ce am văzut până acum în ceea ce privește venirea iernii în București. Dacă acasă, în Odorheiu-Secuiesc, știam că iarna vine cu zăpadă foarte multă pentru un timp și apoi cu temperaturi foarte, dar foarte scăzute, și autoritățile aveau de manageriat zone relativ mici, aici totul s-a schimbat.

De ce spun asta? Fiind zonă de câmpie, ba ninge frumos, ba viscolește, ba e lapoviță, ba e ploaie, ba e soare. Și așa mai departe. După viscolul puternic de acum câteva zile, vine gerul care are grijă să înghețe toată zăpadă topită peste zi pe trotuare. Și aici apar probleme. Pe trotuare mergi ca pinguinul, pe astfalt cam aluneci, începe să fie mult mai aglomerat și mulți șoferi uită să mai fie atenți la bălțile de lângă trotuare. Și le fac bucurii mari pietonilor.

Mi-am propus să surprind în această iarnă toată atmosfera aceasta pe care o aduce anotimpul în București. Fiind un oraș mare și extrem de diversificat în ceea ce privește populația, e evident că sunt lucruri pe care nu le vezi în altă parte. :- ) Încep astăzi cu câteva dintre fotografiile realizate zilele trecute.

Iarna în București

Iarna în București

Iarna în București

Iarna în București

Iarna în București

Iarna în București

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *