La început de drum…

De cele mai multe ori, începutul unui nou drum reprezintă reînceperea unei noi părţi a vieţii şi a unei experienţe ce niciodată nu va putea fi uitată. Acest început aduce cu sine multe schimbări ce au a te transforma în protagonistul întregii acţiuni, fiind chiar tu cel desemnat pentru luarea tuturor deciziilor, neputând să te bazezi pe al vieţii destin.

Astfel, fiecare decizie ce o vei lua va fi una extrem de importantă, singura cale de a scăpa din acest labirint fiind ducerea până la sfârşit a întregii misiuni, a întregului drum. În final acest lucru se dovedeşte a fi o simplă iluzie, un simplu ţel care doreşti a-l duce până la final…

 

12 comments
  1. Frumoase pozele ca de obicei 😛

    Eu am totusi o intrebare legata de tehnica. Cum le-ai facut? care e procedeul tehnic? Ai un astfel de obiectiv de macro sau e vreo semecherie la mijloc?

    Merci

    1. Multumesc, ma bucur ca iti plac ! Le-am facut cu obiectivul intors, voi face un ghid zilele astea despre acest lucru. 🙂 In mare am intors obiectivul, am deschis diafragma (manual, am tras de urechiusa) si dupa pt. a focaliza m-am apropriat/distantat de subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *