La Manfrotto imaginația devine realitate prin 3 promoții

Trepied Manfrotto

Despre produsele Manfrotto ați tot citit aici pe blog în ultimul timp. Una dintre cele mai plăcute experiențe pe care le-am avut cu un echipament Manfrotto a fost excursia de anul trecut de pe Ceahlău. Trepiedul și capul au rezistant excelent frigului, ploii și vântului de la peste 1800 de metri, ajutându-mă să realizez filmele și fotografiile pe care mi le doream. Puteți vedea articolele din această excursie aici.

Cert este că, niciodată de atunci până acum, nu am întâmpinat vreo problemă cu unul dintre echipamentele produse de Manfrotto. Acesta este și motivul pentru care vă recomand astăzi trei promoții extrem de interesante, care pot fi cu greu ratate, ținând cont de oferta care ni se așterne în față. :- D

In perioada 25.04-31.05, Photosetup ofera clientilor valoarea TVA-ului cadou la seriile 190 si 055 in orice combinatie (kit sau simple, aluminiu sau carbon). Asta înseamnă un cadou de 24%. Sună tentant, nu? Produsele participante la promoție le puteți găsi aici.
Dacă achiziționați o geantă sau un rucsac Manfrotto, până pe 30 aprilie (mai aveți câteva zile, grăbiți-vă), primiți TVA-ul cadou, adică aceeași reducere de 24% ca mai sus. Recomand gențile și rucsacurile din această gamă în special dacă sunteți genul fotografului urban, veți avea pare de o eleganță ieșită din comun. Găsiți aici produsele din promoție.

Valabilă tot până pe 30 aprilie, promoția vă oferă șansa de a achiziționa un trepied entry-level de calitate, din gama Manfrotto 390, cu o reducere de 15%. Produsele din promoție sunt aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *