Lacul Sfanta Ana în fotografii alb-negru

Săptămâna trecut, în timp ce mă întorceam de la recoltarea Lay’s din Târgu Secueisc, am trecut și pe la Lacul Sfanta Ana. Am zis că ar fi fost păcat să nu ajung acolo, ținând cont de faptul că aveam de făcut un ocol de doar 20 de kilometri. Fotografiasem lacul din avion, însă nu și de la sol. Puteți vedea aici fotografiile din avion cu Lacul Sfanta Ana.

Pentru a ajunge cu mașina trebuie să plătești o taxă de 20 de lei, taxă destul de ok, în sensul că ajungi la un minut de malul lacului și eviți cei trei kilometri pe care altfel ar fi trebuit să-i parcurgi pe jos. Și pe căldura din perioada asta, nu e tocmai o aventură foarte ok, depinde acum cât de mult timp îți rezervi vizitării locului.

Ajuns la malul lacului ai posibilitatea de a face un tur în jurul acesteia sau de a sta la picnic. Spre surprinderea mea am văzut destul persoane care făceau gratare acolo. Ciudat. Până una alta, iată fotografiile realizate de mine. Alb-negru de data aceasta. :- )

4 comments
  1. Referitor la ultima imagine , cea a codrilor , nu pot sa nu ma gandesc la felul natural la care sunt defapt copaci,ma refer strict la culori…
    In ciuda faptului ca imaginea este alb negru ,eu tot verzi mi imaginez, superbe imaginile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *