Laptop HP ProBook 4520s

Întotdeauna un laptop este foarte util din foarte multe puncte de vedere. În primul rând îţi este oferită mobilitatea şi posibilitatea de a lucra pe laptop oricând şi oriunde. În al doilea rând faptul că dimensiunile sunt foarte mici asigură automat un real avantaj tot din privinţa mobilităţii.

Eu, în calitate de pasionat de fotografie, consider un laptop a fi foarte util mai ales în momentul în care realizez fotografii la diverse evenimente. Faptul că reuşeşti să transmiţi informaţia cât mai repede şi cât mai clar sporeşte rapid credibilitate şi astfel laptopul devine şi o “unealtă” de promovare.

Zilele acestea uitându-mă peste câteva laptopuri doar pentru a vedea ce mai e nou şi ce s-a mai schimbat în acest domeniu am dat peste unul care mi s-a părut a fi foarte potrivit pentru procesul de procesare al fotografiilor.

Am găsit astfel pe evomag.ro un laptop, HP ProBook 4520s. Uitându-mă rapid la caracteristicile sale şi la reviewurile realizate până acum mi-am dat seama că este laptopul ideal cu un preţ accesibil.

Iată câteva dintre caracteristicile laptopului:

  • Intel Core i3 mobile – 2,4 ghz
  • 4 GB memorie RAM
  • HDD de 640 GB
  • Placă video Ati Radeon HD 530v
  • Placă de sunet integrată
  • Modem intern wireless, 3 porturi USB, ieşire HDMI

Deşi nu sunt una dintre persoanele care să poată recomanda un laptop (din cauza faptului că nu am testat foarte multe şi nu am experienţa necesară), recomand totuşi acest laptop cu mare drag. Preţul levitra prescription este unul destul de accesibil, 2.699 lei.

3 comments
  1. mda … si pe mine ma bate gandul sa imi iau un laptop, dar imi trebuie ceva performant … nu de fita, doar ca, eu lucrez in photoshop/illustrator/cinema etc etc etc, si mananca foarte mult. De ex, la calculatorul meu, cand intru in photoshop si am si muzica si mess, se misca deja greu, si nu ma mai pot concentra ;))

    Orcum frumos laptopu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *