Leapşă: Locuri şi memorii

În urmă cu o săptămână am fost întrebat de Alex prin intermediul unei lepşe care loc dintre cele vizitate m-au impresionat. Am început să mă gândesc la vacanţele petrecute în mai multe zone ale ţării sau de peste hotare, neştiind cum să aleg cel mai impresionant loc.

Am health center pharmacy ajuns astfel să aleg un minunat punct de atracţie al  Vienei, Castelul Schonbrunn. Prima oară când l-am vizitat a fost în anul 2003, neîneţelegând foarte multe despre acesta.  Am ştiut doar că este unul dintre cele mai mari ale Europei şi ca este foarte frumos.

În acel an nu ni s-a permis accesul în interior deoarece era în perioadă de refacere a unor părţi dezafectate. Norocul a făcut în aşa fel încât, doi ani mai târziu, în 2006, să ajung încăodată în această zonă minunată.

Am reuşit astfel să petrec aproape o zi întreagă pe tot teritoriul castelului. Am început prin vizitatea interiorului care este cu adevărat superb. Am trecut apoi la zonele ce înconjoară castelul, zone ce s-au dovedit a fi absolut excepţionale.

Începând cu grădina zoologică foarte modernă şi continuând cu grădina cu flori de foarte multe specii, se observă faptul că orice detaliu a fost luat în considerare, precizia nemţească fiind prezentă chiar şi aici.

*leapşa merge mai departe la GrimCris, Ştefan Murgeanu, Bobby Voicu şi Florin.

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *