Leapşă: Povestea primei fotografii

Povestea primei fotografii, primului pas făcut în trecerea către o nouă lume sau un nou domeniu ce doreşte a fi exploatat reprezintă de cele mai multe ori impulsul suprem ce poate controla cu uşurinţă următorii paşi.

Această leapsă este destinată tuturor pasionaţionlor de fotografie a căror primă poză le este întipărită şi astăzi în zona amintirilor plăcute. Leapşa se trimite încă de la început către Alex Dima, Alex Mazilu, Adrian Holerga, 3Alexander, Chinezu, Cabral, buy acomplia online no prescription href=”http://www.criserb.com/blog/imprimanta-lego.html” target=”_blank”>Criserb şi tuturor pasionaţilor de fotografie al căror nume nu se regăseşte în această listă.

Povestea primei mele fotografii…

Undeva în luna august, în anul 2008, un apus deosebit mi-a furat privirea. Am luat rapid aparatul de fotografiat, care atunci era un Panasonic DMC – LS 60, şi am realizat cât mai multe fotografii pentru a obţine în final una reuşită.

Mirarea a fost mare, neştiind cum de am reuşit prin intermediul unei mici camere să desopăr acest univers al fotografiei şi acea parte a naturii care până atunci reprezenta doar o latură banală a lumii înconjurătoare.

În aceeaşi seara au urmat zeci de alte fotografii care, din păcate, nu au fost la fel de reuşite. M-am rezumat însă la acel apus care m-a fermecat în totalitate, punându-l astfel rapid pe forumurile de specialitate, la critică.

Dezamăgirea a fost mare! “Nu ai respectat regulile de compoziţie, soarele se află în mijlocul cadrului, balansul alb este dereglat, prim planul este foarte subexpus .” Acestea au fost vorbele unor colegi de pe respectivul forum, pierzându-mi astfel în totalitate încrederea ce mi-o formasem.

Am început apoi să caut cât mai multe fotografii din aceeaşi categorie şi am constatat diferenţa uriaşă între acelea şi cea realizată de mine, dorind astfel să aprofundez cunoştiinţele din acest domeniu câ mai rapid.

prima fotografie

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *