Limite ale libertății

Limite ale libertățiiȘtiu că titlul sună a oximoron, așa și este de fapt. Deși am scăpat în urmă cu 20 de ani de anumite bariere încă mai suntem constrânși, încă ne mai limităm pe noi înșine și ne plafonăm la un nivel nu foarte ridicat. Încă nu suntem capabili să acceptăm anumite lucruri și nu reușim să înțelegem că schimbarea trebuie să pronească de la noi.

Din păcate așteptăm întotdeauna ca totul să fie făcut de alții, așteptăm ca alții să ne explice, să ne ajute, să ne ghideze, noi fiind simple ființe, dacă ne putem numi așa, care copiem tot ce fac acele persoane. NU! Initițiativa trebuie să vină de la noi, noi trebuie să fim proprii ghizi. În caz contrat vom fi limitați întotdeauna de această libertate

Apropo de aceste limite; în timp ce realizam fotografiile de mai jos câteva persoane relativ în vârstă au început să facă scandal crezând că lucrez pentru o agenție secretă și mi-au cerut să îi pozez pe ”mafioți”, după spusele lor, nu pe oamenii cinstiți. De, mai avem de lucrat și la acest capitol.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *