Lumea în miniatură

Observând întreaga lume dintr-un punct critic în care caracterul demiurgic este singurul ce te învăluie, încerci să dezvolţi această putere magică sub forma unor transformări ale întregii omeniri.

Aceste transformări care sunt cu adevărat divine transpun tot universul într-o altă lume, într-un loc miniatural în care locul fiecăruia este stabilit cu atenţie, orice detaliu fiind chiar o cheie din cadrul întregului peisaj.

Asftel, lumea în miniatură ce ai creeat-o este defapt o proiecţie a imaginaţiei tale, devenind visul cel mai amplu ce te va cuprinde în întreaga ta viaţă.

levitra buy on line alt=”” width=”384″ height=”146″ />

12 comments
 1. salut 🙂
  vreau sa mi cumpar primul dslr si am vazut pe f64 mai multe oferte…ce mi ai recomanda intre un obiectiv 18-105 si 18-55 + 55-200 ?

 2. multumesc !
  voi reveni cu poze si probabil si cu un blog

  *abia dupa ce am mai rasfoit site ul am vazut sectiunea de ajutor..imi cer scuze ca nu am postat unde trebuia intrebarea mea

  1. Nu e nicio problema, daca mai ai nevoie de alte sfaturi te rog sa ma contactezi.
   Este mai buna alegerea celor doua obiective decat a 18-105-ului deoarece ai mai multa viabilitate si le poti folosi in mai multe situatii. Cu 18-105 esti blocata la 105 mm unde zoom-ul nu este foarte mare, si nu-l vei putea folosi chiar in toate situatiile. 🙂

   O zi buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *