Magia unor picături

După cum viagra without prescription bine ştiţi şi aţi văzut pe blog sunt un pasionat al fotografiilor cu stropi. Fie că fotografiez picături pe diverse flori, fie picături în cădere, fie în orice alt context încerc să obţin tot timpul ceva mai bun, mai nou.

Astăzi vă prezint câteva fotografii cu nişte picături în cădere ceva mai diferite decât cele de până acum. După sute de fotografii ale stropilor în cădere încă sunt uimit de rezultatele obţinute în momentul în care aceştia străpung apa.

Acea magie a fiecărei picături ce atinge suprafaţa apei este unică. Simţi în acelaşi timp că totul se rezumă la o sutime de secundă şi  că timpul se opreşte în loc, putând afla astfel secretul bine păstrat în cutia cu minuni ale naturii.

Voi face zilele următoare un best-off al articolelor cu fotografii cu stropi.


13 comments
  1. Faine pozele. mai ales nr. 8. Imi place foarte tare gradientul din fundal. De cand tot zic ca-mi fac si eu o jucarie din asta si n-am mai ajus sa ma ocup…

    1. Cel mai usor poti face un “picurator” luand o punga, pui apa in ea, o legi la gura, pui 2-3 linii de scoci jos si dupa gauresti cu acul in scoci si asa o sa iti picure regulat, in acelasi loc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *