Manfrotto susține pasiunea prin două noi promoții

Datorită inițiativelor din ultima perioadă, eu unul asociez Manfrotto cu susținerea pasiunilor și a tinerilor pasionați de fotografie. Urmărind toată activitatea brandului am observat această idee propulsată prin multe campanii și prin activitatea din mediul online, spre exemplu. În această perioadă, prin distributiorul oficial în România, Photosetup, Manfrotto vine cu două noi promoții care susțin pasiunea pentru fotografie.

24% reducere la gențile și rucsacurile Manfrotto

Sau TVA-ul înapoi. Așa-i că acum v-ați fi dorit să fie TVA-ul mai mare? Glumesc! Peste 30 de genți și rucsacuri Manfrotto pot fi achiziționate în această lună la un preț redus cu aproape un sfert. Eu unul asociez gențile Manfrotto cu eleganța și spiritul urban. Sunt cu un design foarte modern care vi se poate potrivi perfect, mai ales dacă fotografiați în situații care impun și o oarecare eleganță, rucsacurile și gențile fiind capabile să se asorteze perfect cu orice costumație în acest gen.

Reducere genți și rucsacuri Manfrotto

15% reducere la trepeidele și monopiedele din seria 390

 

Trepiedele și monopiedele din seria 390 sunt renumite pentru raportul preț-calitate excelent. Dacă ar fi să îmi cumpăr acum un trepied pentru început, unul din această serie aș alege. E ceea ce ai nevoie dacă deții un D-SLR cu un obiectiv de kit. Sunt ușor de folosit, au sisteme inteligente de protecție și, bineînțeles, calitatea brandului. Acum pot fi achizționate cu 15% reducere.

Reducere trepiede și monopiede Manfrotto

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *