Merg să fotografiez zona Vrancei în aventura #Goodyear4x4

Și uite-așa am să repet figura din primăvară în care am fotografiat pentru prima oară Dobrogea. Responsabilă a fost tot aventura off-road Goodyear 4×4 Experience care m-a adus prin locuri pe care nici pe Google Maps nu mi-ar fi fost ușor să le găsesc. Partea frumoasă-i că povestea se repetă și voi ajunge și de această dată într-o zonă pe care n-am mai fotografiat-o.

Prin Vrancea am trecut de mai multe ori. Pe zona cu astfalt, mai exact, care duce spre Roman și Nordul Moldovei. Recunosc că nu m-am abătut niciodată de la drum, deși auzisem de multe locuri frumoase. Dar o voi face acum. Și nu oricum. Alături de-o gașcă de 8 oameni și în niște mașini de la Țiriac Auto echipate cu anvelope Goodyear care să facă față locurilor în care ajungem. Iar cum vremea-i de partea noastră (se-anunță și zăpadă, yey!), locurile or să fie cadrul perfect pentru testarea echipării.

Traseul de care vă spun este făcut de Doru Panaitescu și o să ne ducă prin Lepșa, LopătariMurgeștiComandău sau Cheia. Astea-s doar câteva dintre locuri. Abia aștept să le văd pe toate, dar să le și fotografiez. Iar dacă vremea o să ne-ofere o ninsoare „expresivă” o să fie cu atât mai bine!

Vă invit să urmăriți hashtag-ul #goodyear4x4 în weekend, acolo unde-am să public fotografii din locurile în care ajung. Dar pân-atunci vă doresc o zi frumoasă. 🙂 Cum a fost în celelalte ture din această ediție puteți vedea aici.

PS: Mi-am dat seama că n-am altă poză din care să-mi placă în afară de cea de mai sus (care-i făcută tot în perioada asta, anul trecut, în ciuda aspectului de primăvară), așa c-am luat câteva de la Doru. Abia aștept s-ajung în locurile pe care le-a fotografiat el aici! 🙂

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

2 comments
  1. Imi place a doua fotografie din articol. Mai ales pentru faptul sa stau aproape si trec pe acolo destul de des. Niciodata nu am acordat atentie peisajului, dar privit intro fotografie, chiar ma face sa cred ca stau intro comuna frumoasa! 😀 Aici este un dintre fotografiile facute de mine in Chiliile. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1606398519580534&set=a.1528605740693146.1073741827.100006312047326&type=1&theater imi dai te rog un feedback? sunt curios ce crezi, mi-a iesit sau nu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *