Misterul din spatele unei cărţi

Plăcerea de a citi o carte e dată de acea putere supremă ce te îndeamnă să cunoşti personajele şi faptele lor, să cunoşti adevărata poveste din spatele cuvintelor.

Aceste adevărat mister ce se află în spatele fiecărei cărţi este cel ce te leagă de întreaga acţiune devenind treptat chiar tu unul dintre personaje.

Misterul este cel ce ne îndeamnă să citim o carte stârnind astfel curiozitatea de a afla tot mai mult despre adevărata poveste din spatele întâmplărilor.

Ce vă determină să citiţi o carte? Vi s-a întâmplat să vă asociaţi unor personaje regăsite în anumite cărţi?

iExif fotografii (in ordinea din galerie) (schema de lumini)

 • 1. 1/200s, f/22, iso 200, white balance setat manual, @55mm, Nikon D40 + 18-55mm
 • 2. 1/200s, f/22, iso 200, white balance setat manual, @55mm, Nikon D40 + 18-55mm

*notă: fumul nu a fost adăugat ulterior în photoshop

17 comments
 1. cred ca in primul rand citesc o carte daca sunt indrumat sa o fac (citeste cartea x ca e super), insa mai ma apuca si pe mine dorul de biblioteca unde ma plimb pana dau de un titlu interesant :D; in plus de multe ori dau peste personaje care seamana 90% cu mine 🙂

 2. Pozele geniale.Si da se intampla sa asociez personajele din carti cu personajele din lumea reala, acelasi lucru se intampla si cu locurile vizitate.Cat despre ultima intrebare eu am inceput sa citesc cand am descoperit biblioteca de acasa si am simtit nevoia sa ma cultiv observand imbunatatirile care le aduce o carte citita.Si acum citesc dar nu cred ca e nevoie dupa prima carte citita sa ai nevoie de o determinatie ca sa mai citesti si altele , e ceva deosebit.

 3. Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
  RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
  E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

    1. Chestia e ca in momentul in care editez fotografiile in PhotoShop se duce tot EXIF-ul si nu mai poate fi citit de pluginuri. Asa ca il scriu manual luat de la poza originala. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *