Miting în București împotriva legii eutanasierii câinilor

Miting împotriva legii sterilizării câinilorÎn timpul vizitei în București (mulțumim Hotel TranZZit pentru locul foarte simpatic de cazare) am reușit să realizez fotografii la mitingul împotriva legii eutanasierii câinilor. Din fericire, se poate spune așa, mitingul nu a adunat foarte multe persoane, iar marea majoritate a fost alcătuită din pensionari sau tineri de până în 20 de ani.

Care este rostul acestor manifestări? Înțeleg, cu toții iubim animalele, însă până la un anumit punct. În momentul în care nu poți merge pe stradă pentru că sar câinii să te muște, e o problemă. Într-o singură zi, ieri, am fost alergat de 4 ori de câini vagabonzi, fiind foarte aproape de a fi mușcat.

Care sunt avantajele în cazul în care acești câini rămân liberi și vii? Nu e niciun avantaj real.  Ajung să ucidă persoane, întreținerea lor costă foarte mulți bani din bugetul statului (scad astfel alte bugete precum cel al pensiilor), nu ești în singuranță pe stradă.

Voi cum vedeți problema? Care credeți că e soluția cea mai avantajoasă?

13 comments
 1. Eu vad problema ca si tine, este un rau necesar. Este o solutie urata dar eficienta la o problema urata pe care eu personal nu mai o suport. Ma chinui de multe luni sa gasesc un traseu de alergat in Constanta si nu reusesc pentru ca peste tot intalnesc problema cainilor… Si mi se pare normal ca doar pensionari si tineri au venit, pentru ca fara suparare, sunt oameni care habar n-au pentru ce protesteaza.

 2. Nu-i deloc placut sa fii inconjurat de caini maidanezi si sa nu ai pe unde sa te feresti de ei. Sunt destui de multi si in Suceava. Eu i-as vedea pe toti stransi undeva intr-un adapost de animale. Din pacate lucrul asta nu se intampla.
  Si atunci ma intreb, oare nu mai bine n-ar mai fi?

   1. Saracu de tine. nici n-ai simti daca te-ar musca unul. Vai de capul tau ma, sa traiesti tu multi si bine, sa faci plozi pana crapi, dar cainii nu. Iubitorii de animale vor sterilizarea macar, dar tu eutanasia.Eu nu inteleg de ce dracu` mai faci articole despre asta cand oricum scrii ironic ,ca si alti prosti din Bacau (ca exemplu). Si are dreptate Michelle. Ar trebui sa te evaluezi la adevarata ta valoare, nu sa te gandesti la ce om bun esti,cand arati clar cum esti printr-un cacat de articol. Lasa-ne ,frate! Arata ca vrei sa fii cu adevarat in Europa prin civilizatie. Crezi ca daca s-ar vota eutanasia, se vor face mii se injectii? haha! Ca si acum, tevi in cap, caini bagati in saci si omorati in bataie sau cum fac idiotii din Barlad , aduc caini de lupta in padocurile adapostului primariei. Asa ca tu pup-o undeva pe Udrea si pe toti prostii din PDL care voteaza eutanasia, pentru genti si pantofi. Spor!

 3. Solutia ar trebui “imprumutata” de la alte tari europene. Trebuie adunati de pe strazi, dusi in adaposturi si daca nu sunt luati de acolo in decursul a 30 de zile sa fie omorati. CLAR!

 4. Cainii vagabonzi trebuie eutanasiati pentru ca s-au inmultit foarte mult.Singura solutie este eutanasierea. Nu mai putem merge pe strazi, iar noaptea nu ne putem odihni din cauza lor. Este inuman ce fac deputatii care amana mereu votarea legii eutanasierii cainilor vagabonzi.Ar trebui sa fie o lege ferma, nu sa lase la latitudinea primariilor soarta maidanezilor.

  1. Asta zic și eu. Sunt deja un pericol. Cine vrea un animal de companie își găsește un câine, nu trebuie ținuți 2-3 milioane în tot orașul.

 5. cainii simt omul! daca esti rau ,betiv urasti cainii ,ei simt asta! asa ca de aiai te-au alergat si te vor alerga mereu ,ptr ei reprezinti un pericol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *