Munții Carpați, Transilvania și România

…într-un documentar impresionant realizat de Travel Channel. De multe ori, obișnuiți fiind cu traiul în țara noastră, uităm să ne bucurăm de minunile care ne înconjoară, de tot ceea ce e frumos și totodată unic. Unii ar da orice pentru a avea parte de locurile și obiceiurile frumoase pe care le putem regăsi în România. Mulți ar plăti oricât pentru a vedea priveliștea superbă de pe platoul carpatin.

Mulți, însă nu și noi, sau nu întotdeauna. Fotografii cu Munții Carpați și Transilvania ați putut vedea în ultima perioadă destul de des pe blog, dar nu suficient de des, motiv pentru care mă mustrez singur. Îmi doresc să merg mai des prin zonele montane, prin satele pline de tradiție și istorie ale României, prin tot ceea ce mai înseamnă cultura țării. Sper să și pot realiza acest lucru în următoarea perioadă!

Sunt câteva zone impresionante pe care nu ar trebui să le ratezi dacă vrei să îți cunoști țara mai bine! Puteți vedea în continuare documentarul de care vă spuneam, preluat de la Vali de pe blog, și o serie de fotografii care le consider eu a fi reprezentative pentru acest subiect. Voi câte din zonele precizate în film le-ați vizitat? Câte lucruri noi ați aflat din documentar?

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *