Ne vedem la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari?

În urmă cu jumătate de an mă întâlneam în Flanco Promenada cu 30 dintre voi și povesteam despre fotografie. A fost una dintre cele mai frumoase experiențe, motiv pentru care m-am bucurat tare mult când am aflat că urmează și o a doua ediție a proiectului #ScoalaFlanco, din care a facut parte workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari.

Această ediție a școlii cuprinde 6 workshop-uri peste așteptări. Două dintre ele au avut deja loc – Cristina Bazavan vorbind despre storytelling, iar Cristian Manafu despre online, iar cel de-al treilea, susținut de Alex Negrea, urmează chiar în această vineri, pe 1 aprilie.

După cel de fotografie, despre care urmează să vă spun mai multe detalii, urmează workshop-urile de #Brandingpesteaseptari (pe 15 aprilie cu Cristian China Birtași #MasterClasspesteasteptari (pe 16 aprilie cu Cristina Bazavan și Tudor Chirilă, Tiberiu Albu, Carina Sava). Să stați cu ochii pe blogurile lor!

#ScoalaFlanco Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari

Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari

Ne vedem pe 8 aprilie, începând cu ora 15:00, la Flanco Băneasa, vă vorbim despre fotografie? Sunt 40 de locuri disponibile! Tot ce trebuie să faceți e să lăsați un comentariu la acest articol de pe Blog de fotografie sau să-mi scrieți pe mail la adragosphoto@gmail.com, și să spuneți care sunt curiozitățile voastre legate de fotografie, dar și despre ce ați vrea să discutăm pe lângă temele menționate în continuare:

 • Cum funcționează aparatele foto digitale și care sunt principalii parametrii de care trebuie să ții cont
 • Despre aparatul potrivit pentru fiecare dintre noi: DSLR vs. Mirrorless vs. Compacte vs. Smartphone – „Cel mai bun aparat foto e cel pe care-l ai întotdeauna cu tine”
 • Fotografii pe care le poți face cu un minim de resurse: Fotografierea picăturilor de apă în cădere, fotografierea fumului (vom face și un experiment în sensul ăsta), fotografiile macro
 • Ponturi pentru fotografierea peisajelor
 • Ponturi pentru fotografierea oamenilor
 • Sfaturi în editarea fotografiilor
 • Etica & ținuta în fotografie: lucruri general valabile, pățănii și experiențe din care am învățat

Așadar, ne vedem vineri, pe 8 aprilie? 🙂

Ne vedem la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari?

Iată și calendarul complet al cursurilor!

#ScoalaFlanco Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari

3 comments
 1. Buna!
  Eu as vrea sa aflu de la acest workshop ponturi despre cum sa folosim lumina pentru a obtine fotografii mai bune.
  Vreau sa vin si eu la workshop, multumesc! 🙂

 2. Buna ziua!
  As dori sa aflu de la acest workshop care sunt cele mai bune aplicatii pentru editarea pozelor realizate cu smartphonul si ce DSLR-uri sunt potrivite pentru fotografii amatori.
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *