Ninsoarea de la ora 5 dimineața

Era ora 5 și jumătate când ajunsesem în Gara de Nord. O conduceam pe Oana la tren când a început să fulguiască ușor. Mă gândeam că-i mai mult vântul care răscolește zăpada depusă deja. Dar n-au trecut mai mult de 10 minute până când a început să ningă destul de tare. Pe la 5:45 viscolea deja, iar zăpada începea să se pună pe asfaltul din peroanele gării.

Mi-am zis că-i un prilej bun să fotografiez, așa c-am mai rămas în gară vreo oră cutreierând persoanele dintr-o parte în alta. La un moment dat zăpada s-a mai liniștit și-am pornit pe jos spre Victoriei cu gândul c-am să mai prind un al doilea val de ninsoare. Și așa a și fost. Chiar cum am ajuns în Piața Victoriei a început să ningă iar destul de tare, suficient când să mai prind câteva cadre.

20 de minute mai târziu s-a liniștit vremea, iar soarele dădea să răsară în spatele norilor. Era 7:45 când am pornit înapoi spre casă. Fotografiile făcute în timpul ninsorii scurte le puteți vedea în continuare.

Să aveți un 2015 plin de sănătate și zâmbete! La mulți ani! 🙂

ninsoarea-de-la-5-dimineata-1 ninsoarea-de-la-5-dimineata-2 ninsoarea-de-la-5-dimineata-3 ninsoarea-de-la-5-dimineata-4 ninsoarea-de-la-5-dimineata-5 ninsoarea-de-la-5-dimineata-6 ninsoarea-de-la-5-dimineata-7 ninsoarea-de-la-5-dimineata-8 ninsoarea-de-la-5-dimineata-9 ninsoarea-de-la-5-dimineata-10 ninsoarea-de-la-5-dimineata-11 ninsoarea-de-la-5-dimineata-12 ninsoarea-de-la-5-dimineata-13 ninsoarea-de-la-5-dimineata-14 ninsoarea-de-la-5-dimineata-15 ninsoarea-de-la-5-dimineata-16 ninsoarea-de-la-5-dimineata-17 ninsoarea-de-la-5-dimineata-18 ninsoarea-de-la-5-dimineata-19 ninsoarea-de-la-5-dimineata-20 ninsoarea-de-la-5-dimineata-21 ninsoarea-de-la-5-dimineata-22

Iar mai apoi, spre seară, ziua sa-ncheiat cu o lună aproape plină.

ninsoarea-de-la-5-dimineata-14

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *