Noi fotografii în Zbor peste Transilvania

Cetatea Făgăraș

Așa cum ați putut citi acum câteva zile, săptămâna trecută am lansat oficial proiectul Zbor peste Transilvania, desfășurându-se acum pe site-ul propriu, nu exclusiv aici pe blog. Astfel, în fiecare început de săptămână, voi publica aici fotografiile postate în decursul săptămânii trecute pe site-ul oficial al proiectului. Iată care au fost fotografiile publicate săptămâna trecută.

Cetatea Făgăraș

Cetatea Făgăraș este probabil una dintre cele mai mari și frumoase cetăți din România, reprezentând cu mândrie orașul al cărui nume îl poartă. Cetatea feudală a fost construită în perioada secolelor XIV – XVII, fiind precedată însă de o fortificație din lemn. Pentru o mai mare siguranță cetatea a fost înconjurată de un șanț umplut cu apă și un val de pământ.

Vezi aici întreg articolul și toate fotografiile!

Cetatea Făgăraș

Jurnal de zbor – Decembrie

Iată că a venit și vremea celui de-al treilea zbor al proiectului. Planificasem zborul, alături de Călin (kronfly.ro), în urmă cu câteva zile, însă alegerea zilei a fost o decizie de ultim moment, asta din cauza vremii capricioase. Am avut noroc totuși și încă de dimineață cerul a fost destul de senin, așa că am pornit spre aerodrom pentru a decola.

Vezi aici întreg articolul și toate fotografiile!

Jurnal de zbor - Decembrie

Zbor peste Transilvania este un proiect inițiat de Dragoș Asaftei și kronfly.ro, cu sprijinul Petrom.

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *