O lume a culorilor

Articolul de azi doreşte a fi puţin mai diferit de restul, doreşte să iasă din tiparul regăsit pe acest blog. Fotografiile selectate pentru articolul de azi sunt puţin mai speciale, mai ciudate, neavând definit un subiect anume.

Acest lucru permite oricărui cititor să regăsească în fotografiile următoare un subiect aparte ce-i va fi vizibil doar lui punându-şi astfel creativitatea la încercare.

Vă invit deci să spuneţi ce subiect găsiţi în aceste fotografii, ce forme vă atrag atenţia, şi nu în ultimul rând, ce simbolizează acestea pentru dumneavoastră?

phentermine online class=”aligncenter size-full wp-image-5538″ title=”o-lume-a-culorilor-5″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/08/o-lume-a-culorilor-5.jpg” alt=”” width=”202″ height=”384″ />

17 comments
  1. Prima și ultima poză m-au dus cu gândul la radiografia cutiei toracice a unui animal (cu coastele în formă de spirală 😛 ). Celelalte par să fie o energie misterioasă asemănătoare unui fum care curge și se transformă în permanență, la fel ca viața.

  2. Hmm prima poza imi aminteste de structura ADN_ului, una de cutia toracica cul a mai spus cineva mai sus, alta cu niste falduri de matase in cadere etc, etc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *