O poveste care mi-a umplut inima de bucurie

Vedere deasupra Făgărașilor

Sunt convins că știți fotografia de mai sus. E una dintre fotografiile cu care mă mândresc peste tot și care mi-a adus totodată și recunoașterea la un concurs internațional de fotografie. E o fotografie de suflet, pe care o port în suflet și care va fi alături de mine întotdeauna. :- )

Ei bine, în urmă cu aproape o săptămână, primesc un mesaj pe Facebook de la Lucian Ursaleș care îmi spune că le-a dat copiiilor cărora le preda o temă inspirată din această fotografie. Le-a spus deci unor copilași de clasa a VI-lea, având ca temă perspectivele în desen, să reproducă fotografia pe care o vedeți mai sus.

Apoi le-a povestit și istoria fotografiei și mi-a spus că au fost tare încântați elevii. Ei ca ei, dar eu vă spun sincer că am inima umplută de bucurie. Parcă nu-mi vine să cred. M-am uitat zilele astea la fotografiile cu acei copii care desenau și rămâneam fără cuvinte. Vă invit să vedeți fotografiile mai jos!

1 comment
  1. Da, Dragoș, copiii sunt deosebiți. Acești copii de clasa a VI-a au fost elevii mei în clasele primare. Sunt copiii mei de suflet. Sunt cuminți și foarte interesați de pictură și desen. Îți mulțumesc pentru materialul prezentat aici! Și eu mă bucur foarte mult! Sper să ținem legătura și cu alte desene! :)) Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *