O ultimă urmă de speranţă

Întotdeauna suntem şi vom fi înconjuraţi de speranţe ce nu vor pieri niciodată. Întotdeauna ultimele noastre puteri sunt rezervate speranţelor, oferindu-ne posibilitatea de a crede în continuare că totul va fi aşa cum ne-am dorit.

Uneleori însă chiar şi speranţele se sting lăsând în urmă un întuneric profund în suflete, întuneric ce nu poate fi înlocuit cu nimic altceva.

Totuşi o oarecare urmă a unei speranţe se iveşte la orizont trezind din nou puterea de a crede că totul va reveni la normal.

Consideraţi că speranţele pot înlocui cialis 20mg faptele cu adevărat, lăsând ca totul să decurgă de la sine?


15 comments
 1. Pingback: Smoke Photography
 2. si sperantele sunt precum fumul: idei puternice la inceput care in timp se dizolva daca nu sunt intretinute. cand fumul nu se mai vede, ci doar se simte un iz, atunci stim ca speranta e moarta.mirifica a doua poza:-D

 3. Salut, îţi trimit acest mesaj în speranţă unei colaborări de link exchange cu un blog la început de drum, adică
  http://downloadat-gratis.blogspot.com/

  Sunt la început de drum, dar sunt sigur că va fi un blog cu potenţial, dacă doreşti şi tu să facem acest schimb, te rog să-mi trimiţi un mesaj pe blog cu titlul şi adresa ta.

  În rest, toate cele bune şi sper că nu te-am deranjat cu acest mesaj 🙂

  1. Salut!

   Imi pare rau dar nu vreau sa incurajez warez-ul. Te-as fi ajutat poate daca era alt domeniu insa asa nu pot, imi pare rau.

   O zi buna!

 4. hehe nice ,recunosc frumos …photoshop sau corel ?sau altceva ,eu stii ce faceam, puneam un gradient tot rosu si albastru si se facea trecearea din albastru in rosu sau invers si eu zic ca poate arata putin mai bine ca asa se vede linia cum sunt despartite culorile… sau impartzite ..oricum nice si keep up the good work 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *