Olimpiada naţională a animatorilor – 2010

Ca în fiecare an în preajma examenului de bacalaureat, la nivel naţional sau de judeţ se organizează un concurs pentru prezentarea proiectelor elevilor aflaţi la profile pedagogice. În această parte a concursului participanţii au fost elevi ai fileierei vocaţionale cu specializare de instructor-animator, având astfel de prezentat diferite activităţi realizare pe parcursu anilor de liceu.

Pe perioada prezentării activităţilor, participanţii au fost notaţi de juriu, către final stabilindu-se un clasament în funcţie levitra prescription de calitatea proiectelor creeate. Acestea au fost prezentate publicului sub formatul unui slideshow creeat în powerpoint, ilustrând astfel şi câteva metode moderne de predare.

Emoţiile au fost foarte puternice în rândul concurenţilor ştiind cu toţii că aceasta este proba de care depind la examenul de bacalaureat, nota de aici având o foarte mare importanţă.

Către final emoţiile s-au mai domolit şi concursul s-a desfăşurat fără a exista întreruperi din partea participanţilor. La această olimpiadă au participat animatori din mai multe judeţe ale ţării, precum Sibiu, Harghita şi Mureş.

* toate fotografiile de la eveniment pot fi descărcare de aici.

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *