Operaţiune de cautare a unui om înecat

În data de 16 iunie ora 16:00 la serviciul 112 s-a semnalat dispariţia unui tânăr în vârstă de 26 de ani, oferindu-se foarte puţine informaţii cu privire la ultimul loc în care a fost văzut.

Familia tânărului a declarat că acesta, plecând la pescuit pe lacul de acumulare al barajului Zetea din judeţul Harghita, nu s-a mai întors şi nu a mai dat niciun sem de viaţă.

În urma unor prime căutări barca tânărului a fost găsită în lac, răsturnată, însă nu a fost descoperită nicio urmă care să indice locul în care se află tânărul. Continuările au început imediat însă au fost oprite datorită vremii nefavorabile şi a nopţii care tocmai se aşternea.

În dimineaţa zilei de ieri căutările au continuat aducându-se trei echipaje de intervenţii, dotate cu sonar şi instrumente specifice pentru descoperirea cadavrului în apă. Suprafaţa de căutare este uriaşă, aproximativ 142 de hectare, iar adâncimea maximă este de aproximativ 40 de metri.

S-a stabilit însă un permietru de căutare dar încă nu a fost găsit trupul tânărului. În decursul zilei urmează să sosească o echipă de scafandrii ce va căuta cu atenţie fundul apei, sperând ca trupul bărbatului să iasă la iveală cât mai curând.

Familia, îndurerată, speră cu tărie că încă se mai află în viaţă, nedorind să accepte varianta că acesta s-a înecat.

L.E.:

Tânărul a fost găsit astăzi, 26 iunie. Acesta s-a sinucis legându-şi o piatră de picior şi a fost adus de ape după first health pharmacy o săpătămână pe un mal al lacului.

8 comments
    1. Cu siguranta Cipriane. Am ramas profund impresionat cand i-am vazut pe parinti cum se rugau in continuu sa fie gasit trupul baiatului. Din pacate pe fundul barajului sunt foate multe daramaturi si resturi de la constructia acestuia si e posibil ca trupul sa fi ramas blocat acolo…

    1. Asta isi doresc si parintii. Deocamdata nu a fost gasit…
      Exista posibilitatea ca el sa fi abandonat barca intentionat si sa fi fugit, insa a lasat si banii acolo deci nu e luata in calcul aceasta varianta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *