Orizont al fericirii

Întotdeauna fericirii a fost sentimentul suprem ce s-a regăsit în sufletul fiecărei persoană, fiind imposibil de comparat cu orice altceva, reprezentând chiar punctul de maximă sacralitate a omenirii.

Dorind a trăi cât mai mult în jurul acestor clipe Erythromycin nestemate de fericire fiecare suflet ajunge să facă sacrificii peste sacrificii ajungând astfel deseori în momentul critic în care suprema fericire nu devine decât o simplă proiecţie a imaginaţiei.

5 comments
  1. Salutare…numele meu este Bratu Bogdan si detin urmatorul site/blog: http://bobybratu.blogspot.com/ … Va contactez deoarece sunt interesat de un link exchange cu site-ul dumneavoastra…Daca sunteti de acord cu acest schimb de link-uri va rog sa adaugati link-ul catre blog-ul meu cu urmatoare denumire: Boby Bratu , dupa care va rog sa imi confirmati ca ati facut acest lucru pe mail (boby_bl_vb@yahoo.com),va rog sa scrieti si adresa site-ului/blog-ului pe care ati adaugat linkul catre blog-ul meu si sa imi scrieti pe mail sub ce denumire doriti sa apara linkul dumneavoastra pe blog-ul meu … va doresc o zi buna in continuare…numai bine!

  2. Fara ofense aduse modelului si fara a acorda vina fotografului in aceste poze arata cam ieftin.Modelul este frumos postura este urata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *