(P) Copilas.ro – Haine la îndemâna tuturor

Copilas.ro este un magazin online de haine pentru copii punând la dispoziţei părinţilor posibilitatea de a achiziţiona haine de firmă, atât noi cât şi second-hand, la preţuri mai mici faţă de restul pieţei.

Aşa cum se prezintă sub sloganul “hăinuţe la îndemâna tuturor”, site-ul copilas.ro vă ajută să scăpaţi de orele pierdute în magazine, având astfel la dispoziţie hainuţe pentru copii de orice vârstă.

Iată câteva motive pentru care merită să cumpăraţi de pe copilas.ro:

  • beneficiezi de cel mai bun raport preţ-calitate
  • poţi returna produsele fără vreo motivaţie
  • primeşti banii înapoi chiar daca propecia hair returnezi produsul fără defecte
  • produse originale aduse săptămânal
  • se poate amâna livrarea comenzii până la 15 zile
  • poţi cumula într-o singură livrare mai multe comenzi
  • participi la concursuri, reduceri şi promoţii

Chiar în această perioadă pe blogul magazinului online copilas.ro se desfăşoară un concurs al cărui premiu este alcătuit din două bonuri de câte 100 lei. Mai multe detalii despre concurs puteţi găsi pe blogul magazinului.

În această perioadă beneficiaţi şi de transport gratuit în cazul comenzilor mai mari de 60 lei prin Poştă şi mai mari de 140 lei prin serviciul de curierat rapid.

În concluzie site-ul copilas.ro este un magazin foarte util părinţilor ce se află în căutarea unor hainuţe pentru copilaşii lor, având la dipoziţie produse de calitate atât noi cât şi second-hand cu foarte puţine semne de uzură.

2 comments
  1. eu unul nu am copil, dar as putea recomanda altora acest site.. pare a fi avantajos tinand cont de motivele pe care le-ai enumerat mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *