(P) Dirpedia.ro – Directoare web

Acest site de directoare web româneşti l-am descoperit încă de când am început să fac acest blog. Ştiind la început că înscrierea în cât mai multe directoare ajută am început să caut pe Google astfel de site-uri. (ulterior am aflat mai multe despre directoare şi am înţeles ce şi cum)

Unul dintre site-uri dedirectoare web găsite a fostdirpedia.ro care mi-a atras atenţia în special datorită unor funcţii noi pe care nu le mai găsisem la niciun alt site până atunci. Lucrul care m-a încântat cel mai mult a fost însă acela că în momentul în care înscriai site-ul tău într-un director acesta era marcat şi astfel evitai problemele precum “Oare am încris site-ul meu în directorul ăsta?”.

Momentan pe dirpedia.ro sunt înscrise circa 550 de directoare web româneşti. Ai posibilitatea chiar şi să îţi descarci un raport PDF în care vezi lista directoarelor în care te-ai înscris şi câteva detalii despre acestea precum pagerank-ul, IP-ul şi data înscrierii.

Dirpedia.ro îţi pune la dispoziţie şi un forum în care poţi adresa întrebări administratorilor şi poţi afla mai multe detalii despre anumite directoare.

În concluzie acest site de directoare web mi s-a părut foarte util în special în situaţia în care te afli la început de drum datorită faptului că beneficiezi de unele servicii pe care nu le poţi găsi în cadrul altui site din domeniu.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *