Pământul, sursa existenţei omenirii

În urmă cu aproximativ 4 miliarde de ani în cadrul universului a luat naştere locul în care vor fi găzduite fiinţele supreme. A fost adus aer pentru a putea respira, a fost adusă apa pentru a putea trăi, au fost creeate toate celelalte fiinţe pentru ca omenirea să capete un alt sens, să fie conturată de un singur lucru.

Acest singur lucru ce a stat la baza întregii societăţi este reprezentat de evoluţie. În cadrul acestor 4 miliarde de ani Pământul a urmat un drum nou, un drum al cărui sfârşit avea să se vadă încă de la început. Odată cu apariţia omenirii acest drum a căpătat o altă destinaţie, Pământul urmând a fi privat de acea puritate ce i-a fost oferită.

Fiecare loc asemănător paradisului, fiecare sanctuar natural a fost ocupat de fiinţa considerată supremă care încet, încet l-a transformat într-un habitat util acesteia. Astfel, cu trecerea miilor de ani de existenţă a omenirii Pământul a urmat o altă cale ajungând într-un final a fi exploatat precum o resursă a eternităţii.

Anii au trecut, resursele au fost epuizate şi scenariul apocaliptic a început să devină un scenariu al existenţei noastre. Acest lucru alarmant propecia 5mg atrage atenţia întregii naţiuni căutându-se astfel o cale de salvare a locului ce ne-a adus în această stare de dezvoltare, în acest apogeu al tehnologiei.

În caz contrar, în decursul câtorva zeci de ani din viitor Pământul se va transforma într-un loc ostil omenirii, devenind astfel o panoramă a deşetăciunilor…

5 comments
  1. Nu cred ca e cazul sa dramatizezi lucururile in halul asta 🙂 Ne mai trebuie cel putin cateva sute de ani sa ne facem de cap cu planeta asta. Oricum miscarea eco a redus mult din practicile nocive din epoca industriala a anilor ’20-’30 si ’50-’60

  2. Noi tot stam bine, altii, peste vreo 40-50 de ani, vor fi 15 miliarde pe pamant si totul va fi robotizat si automatizat, iar din stat acasa nu se fac bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *