Parlamentul Ungariei

Parlamentul Ungariei

În urmă cu o oră am revenit în țară, după trei zile absolut minunate petrecute în Ungaria, respectiv Budapesta. Voi scrie mai multe despre cum mi s-a părut capitala și partea țării pe care am vizitat-o și voi publica mai multe fotoreportaje cu fiecare obiectiv în parte.

Până atunci (zilele acestea le voi publica) vreau să vă arăt o fotografie care mă impresionează ori de câte ori o privesc. Sau o fotografie care îmi trezește senzațiile trăite în Parlamentul Ungariei, o construcție absolut superbă. O altă fotografie care mi-a plăcut tare mult o puteți vedea aici.

Încă de când realizam aceste panorame mă gândeam la rezultatul pe care aveam să-l obțin. Acum sunt și mai fericit când îl am în fața ochilor mei. Așadar, cât de superb e Parlamentul Ungariei? 

Pentru mine, fotografii precum aceasta și cea de mai sus, sunt cele mai frumoase amintiri pe care le-aș putea păstra dintr-un loc pe care îl vizitez. Pentru că despre asta e fotografia. Despre păstrarea emoților într-un cadru cu o valoare expresivă imensă.

Parlamentul Ungariei

6 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *