Peisaj solitar de vară

… sau peisajul meu preferat! Fotografiile de mai jos au fost realizate la începutul acestei toamne într-o zi care te făcea să te gândești imediat la vara care tocmai a trecut. Mai multe nu vă pot spune despre seria de fotografii de mai jos, sau despre fotografia principală. Pot spune doar că fotografia următoare îmi place enorm de mult!

Aș vrea să știu însă ce vă transmite vouă, cu ce senzație, sentiment, ați asocia-o! Deși exprimă singurătatea, fotografia poate fi tradusă și ca un amalgam de trăiri din viitor și trecut, din prezentul etern. Fotografiile au fost realizate cu Nikkor AF-S 16-35mm f/4 G VR NMulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru posibilitatea de a testa acest obiectiv! 

Peisaj solitar de vară

1 comment
  1. Simt ca aceasta fotografie ar putea face parte din secventele unui trecut, mai mult sau mai putin indepartat, asa cum ar putea sa faca parte din prezent sau, de ce nu, din viitor. Indeamna la meditatie, la visare, la reevaluarea prioritatilor… Pacat ca multi dintre noi preferam mai multa culoare. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *