Peisaje de pe Harghita Băi

Zona Harghitei a fost întotdeauna recunoscută pentru peisajele montane superbe de care ai parte în fiecare colțișor al zonei; peisaje montane superbe și accesibile (probabil cel mai important lucru). Una dintre cele mai frumoase zone din județ e cea a Băilor Harghita, stațiune montană care atrage un număr mare de turiși în fiecare an.

Fie că vin la schiat, sănuiș sau dat cu camerele de cauciuc (snowtubing – gogoașa de zăpadă, urmează un articol despre minunăția aceasta), turiștii petrec câteva ore sau zile foarte frumoase. Încă de la baza zonei de urcare, peisajul este superb.

În orice direcție ai privi vezi brazi plini de zăpadă, drumuri și garduri înghețate, și o mare de alb care parcă de acaparează din ce în ce mai mult. Uitându-vă la fotografiile de mai jos, nu vi se face dor de un weekend petrecut într-o stațiune montană?

Harghita Băi

17 comments
  1. Cum sa nu ti se faca dor de un weekend la munte, cand vezi natura incremenita si zapada care “decoreaza” fiecare coltisor de viata? Ce pofta mi-ai facut de o plimbare…

  2. superbe peisaje, intradevar te relaxeaza enorm aceste fotografii , felicitari fotografului pentru geniala idee pentru ca iti trebuie multa imaginatie pentru a face astfel de poze:)

  3. Minunate pozele,felicitarile mele fotografului! oricine poate sa faca poze dar nu oricine poate sa faca o arta din asta mai ales cand e vorba de natura! felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *