Peisaje de pe Masivul Ceahlău #1

Peisaje de pe Masivul CeahăuÎn urmă cu două zile m-am întors de pe Masivul Ceahlău, dintr-o excursie în care am învățat că natura nu încetează niciodată în a-ți oferi peisaje superbe în orice condiții. Detalii despre toată excursia puteți găsi aici.

Peisajele de mai jos au fost realizate cu obiectivul Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6 VRmulțumesc Nikon România și SKIN Media, un obiectiv extrem de util în astfel de călătorii. Deși nu credeam că voi ajunge să zic asta vreodată, în excursia pe munte nu am schimbat niciodată obiectivul. Greu de crezut, nu? La fel este și pentru mine. Nu credeam că voi îndrăgi atât de mult un obiectiv all-around, însă e clar că această impresie mi-a fost rapid schimbată.

Masivul Ceahlău este locul ideal pentru fotografi în absolut orice condiții. Noi am prins o ceață densă și un vânt puternic. Chiar și așa peisajele au ieșit foarte frumoase. Apusul și răsăritul nu am reușit să le fotografiez, însă am reușit să prind câte puțin din cerul de pe finalul zilei. Fotografiile cu tentă roșiatică au fost realizate cu un filtru gradual tobacco, foarte util în astfel de condiții.

Vă plac peisajele?

10 comments
  1. Foarte faine ti-au iesit pozele 😀 asteptam unele macar la fel de bune de pe #transalpina ca sa murim de necaz noi astia care s-au trezit prea tarziu 😐

  2. Foarte faine pozele cu filtru! Pana la urma, norii si ceata au fost de partea ta 🙂 Ai avut mult de prelucrat la ele sau ies ok din aparat? Te intreb pentru ca n-am mai folosit un astfel de filtru pana acum…

    1. Ies bine din aparat. Mai sunt mici ”reglaje” (contrast/saturație), dar în mare e ok. Mulțumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *