Peisaje de pe Masivul Ceahlău #2

Peisaje de pe CeahlăuDeși am fost pentru o singură zi pe Ceahlău, am reușit să realizez o serie de fotografii de care pot fi foarte mândru. O parte din peisajele realizate acolo le-am publicat în urmă cu două zile (vezi aici, peisaje de pe Ceahlău), iar clipul full HD vi l-am prezentat ieri. Puteți vedea aici cele două minute de film (realizat de pe trepiedul Manfrotto 190X PROB (vezi reviewși capul Manfrotto Photo-Movie (vezi prezentare, premieră)) care au răpit câte ceva din farmecul muntelui.

Atât filmul, cât și toate fotografiile de pe Ceahlău au avut în centru un singur protagonist, obiectivul Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6 VRmulțumesc Nikon România și SKIN Media, un obiectiv care a reușit să stea pe aparat pe toată durata excursiei. În perioada următoare voi scrie și un review al obiectivului. Pe mine m-a mulțumit și m-a făcut să-mi schimb părerea despre obiectivele all-around.

Vizionare plăcută! În curând voi publica un pachet cu 10 peisaje la rezoluție mare de pe Ceahlău, perfecte pt. desktop!

24 comments
  1. Sper cit de curind sa ajung si zona Transfagarasan si circuitului pe care am sa il fac si probabil ca voi ajunge si pe Ceahlau la intoarcere spre Iasi.;))

  2. Spre deosebine de tine nu o sa am echipamentul cel putin obiectivul Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6 VR dar o sa am un alt obiectiv dar nu de acelasi calibru ca Nikon obiectiv Tamron AF-S 18-200mm F/3.5-6.3 XR LD IF si o sa am un Nikon D5000 .:D

    1. Poate ne întâlnim cumva că și eu vreau să merg pe Transfăgărășan și mai facem un schimb de experiență. 🙂 Nu-i problemă cu obiectivele, voință să fie. 🙂

  3. Mda ar fi ceva sa ne intalnim pe Transfagarasan si sa facem schimb de opini si altele vom vedea daca va fi posibil, am sa te anunt in prealabil cind voi pleca la drum printr-un mail sau alt mijloc de comunicare .

  4. Salut Dragoş. Eu sunt de loc din Piatra Neamţ, dar, culmea, niciodată n-am reuşit să merg pe Ceahlău. Iată că am fost acum, virtual. Frumoase fotografii, bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *