Peisaje HDR cu Nikkor AF-S 16-35mm f/4

… sau peisaje cu obiectivul meu preferat.  Nici nu vreau sa ma gândesc cum se comportă pe FX, însă știu că pe DX e excelent în majoriatatea situațiilor în care e nevoie de un obiectiv wide. Se comportă exemplar la peisaje in orice fel de condiții. Mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru posibilitatea de a testa acest obiectiv! 

Puteți vedea în fotografiile de mai jos peisaje in lumină extrem de puternică. Faptul că fotografiile sunt HDR vă permite să vedeți rezultatele obiectivului, în aceeasi scenă, cu expuneri diferite. Mie unul îmi place foarte mult comportamentul acestuia. Veți vedea zilele acestea și alte fotografii cu obiectivul, urmând ca mai apoi să citiți review-ul final.

Acest articol este scris de pe tableta Motorola Xoom primită în teste de la EvoMag și face parte dintr-un experiment personal cu privire la scrierea articolelor și publicarea fotografiilor în situații în care utilizarea unui laptop/PC nu este posibilă.

Obiectivul poate fi achiziționat de aici la prețul de 4499 lei!

Peisaje HDR cu Nikon AF-S 16-35mm

5 comments
  1. sunt superbe pozele felicitari !!!!
    as avea o intrebare
    vreau sa achizitionez Nikon AF-S 16-35mm si nu stiu cum se comporta indoor ca outdoor mai convins 🙂 ca si aparat am un D90

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *