Photoshooting Bianca – Colaborare hotel

În urmă cu aproximativ o săptămână am dat startul unei prime colaborări cu un hotel din oraş, Hotelul Târnava. În cadrul acestei colaborări am avut la dispoziţie timp de două ore o cameră de hotel în care am făcut fotografiile următoare.

Cu ocazia acestei colaborări buy prescription pills am realizat ceva nou, ceva diferit, ceva ce sunt convins că vă va plăcea. Vreau să mulţumesc pe această cale conducerii hotelului Târnava şi Biancăi fără de care nu puteam realiza aceste fotografii.

Vă invit să le vizualizaţi şi să-mi spuneţi care este preferata voastră. În perioada următoare vor urma mai multe articole cu fotografii din cadrul acestei colaborări încheiate cu succes.

14 comments
 1. Doar 4 fotografii în 2 ore? Măi ce ocupați ați fost… hehe, glumesc 😀
  Vezi ca sooting înseamnă a acoperi cu funingine, ceea ce nu pare în pozele astea, unde-i funinginea? 😉

   1. @A.Dragos, știi bine că m-am referit la sooting prin prisma faptului că ai mâncat un H din Photoshootingul scris în prima poză… acum văd că ai corectat, f. bine.
    Evident că știu ce înseamnă photoshooting…

 2. Chiar ma intrebam de ce nu mai faci poze cu Bianca. E foarte fotogenica si primul set de poze (publicat mai demult aici) mi-a placut foarte tare. Ultima poza e “da’ bomb” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *