Photoshooting II: Paula (glamour)

În urmă cu o săptămână ideea de a realiza încă o şedinţă foto mi-a surâs din nou şi astfel cu ajutorul Paulei am făcut o serie de fotografii care le-aţi putut vizualiza săptămâna trecută pe blog.

Fotografiile din cadrul acestei şedinţe le-am realizat într-un lan de grâu care a dat o notă specială cadrelor realizate datorită fundalului foarte plăcut.

Din păcate vremea nu prea a ţinut cu noi şi astfel nu am putut profita de lumina unei zile frumoase de vară. Acest lucru s-a văzut probabil şi în fotografii datorită unor zone puţin subexpuse.

Vă învit în continuare să vedeţi câte o fotografie reperzentativă din cadrul fiecărui articol realizat şi să vă spuneţi părerea şi despre această şedinţă foto încheiată.

Simbolul unui portret

În spatele fiecărui portret se află o poveste, se află un suflet ce trebuie cunoscut în de-aproape şi o speranţă ce nu va pieri niciodată. O imagine superficială poate ascunde însă multe.


Fericire supremă

Fericirea este probabil unul dintre sentimentele cele mai plăcute existente pe pământ asigurând întotdeauna clipe Minocycline de neuitat şi momente de supremaţie asupra întregului univers.

Eternă senzualitate

Frumuseţea este acea trăsătură aparte ce se regăseşte atât în sufletul cât şi în trupul oricărei persoane, senzualitatea însă se regăseşte doar în anumite priviri şi zâmbete ce sunt imosibil de uitat, imposibil de nerecunoscut.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *