Plec în tabără! Și nu orice tabără..

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri

Ci într-o tabără de fotografieee! :- ) Ce poate fi mai frumos de atât? Și dacă vă spun și unde se ține… și că, dacă vreți, să puteți înscrie la un concurs în urma căruia, dacă îl veți câștiga, veți putea primi un loc în această tabără.. Să le luăm pe rând, totuși.

Fotounion cu sprijinul Dacia Plant organizează Tabăra de Fotografie pentru Bloggeriun eveniment care ne va duce undeva în Munții Apuseni (wow, de când așteptam să fotografiez zona respectivă!!), undeva la 1111m altitudine, undeva în satul Plopi, județul Cluj. Tabăra se va desfășura în perioada 25-28 octombrie și eu unul abia aștept să înceapă!

Sunt tare curios de potențialul zonei. Din fotografiile pe care le-am văzut sunt tare, tare încântat. Abia aștept să fotografiez oamenii și viața satului de acolo, să le surprind împreună cu peisajul superb al zonei, dar și ceea ce înseamnă traiul la poalele munților, undeva unde nu îți permiți tot timpul să spui că dacă ai nevoie de ceva, ai acel ceva în câteva minute.

V-ar plăcea să participați la tabără? Organizatorii pun la dispoziție și un concurs destul de simplu, însă atractiv. Trebuie să ai un blog, să publici o fotografie sub o anumită temă pe Instagram și apoi să dai un mail de confirmare. Eu cred că merită încercat! Mai multe detalii găsiți aici.

Abia aștept să revin cu fotografii din Apuseni!

 Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *