Portofoliu

Cu siguranţă, fiecare dintre noi, în momentul în care vizităm un blog de fotografie, dorim să vedem un oarecare portofoliu al fotografului. Uneori ne e greu să căutăm prin tot blogul fotografii şi atunci ne dorim să găsim un loc în care să fie postate majoritatea fotografiilor, sau măcar câteva dintre cele mai bune. Inaugurez această categorie cu scopul de a vă prezenta portofoliile mele regăsite pe mai multe site-uri, dar şi linkuri către articole care înglobează serii de best-of-uri.

Fotografii comerciale (pentru diverse companii)

Portofoliu în cadrul unor comunităţi:

Comunitate Foto – Puteţi vedea fotografiile postate de mine în cadrul acestei comunităţi aici. Am început să postez pe acest site la mijlocul lunii ianuarie a anului 2011, reuşind să adaug aici unele dintre cele mai bune fotografii.

Fotografiile publicate trec întâi printr-un oarecare juriu alcătuit din toţi utilizatorii, notându-se fiecare fotografie cu un punctaj de la 1 la 5. În momentul în care o fotografie are 35 de puncte este publicată.

Bad or Good – Primele fotografii postate de mine pe badorgood.com au fost postate la mijlocul anului 2010.

Din luna decembrie însă am reluat publicarea fotografiilor şi am reuşit astfel să-mi creez un portofoliu care poate fi văzut aici.

iStockPhoto – istockphoto.com este probabil unul dintre cele mai mari site-uri de microstocking, site ce le oferă fotografior posibilitatea de a-şi vinde propriile fotografii.

Puteţi vedea portofoliul meu de pe acest site aici.

Best-of / Selecţii:

6 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *