Portrete de Halloween în Centrul Vechi din București

Ideea mi-a venit în timp ce eram în metrou și mergeam spre Universitate. Era vineri seara, aproape de ora 22. La Tineretului și la Unirii au început să se urce în metrou oameni mascați și deghizați în tot felul de personaje. Atunci mi-am zis că ar putea ieși o serie de portrete expresive cu oamenii care urmau să-și petreacă noaptea de Halloween în Centrul Vechi.

Locul spre care mă îndreptam era KFC-ul de la Universitate, locul din care Cristian FloreaCristi DorombachLucian Marin și Bogdan Dăscălescu și-au luat sosurile Glenn de #usturoipebune și au pornit spre Centrul Vechi să caute vampiri care să reacționeze la ele. Treaba mea era să fotografiez întâlnirile lor cu vampirii și reacțiile vampirilor la usturoi. Cum s-a întâmplat totul o să vedeți pe blogurile lor curând.

portrete-halloween-centrul-vechi-99

Eu am să vă arăt portretele de care spuneam la început și pe care le-am făcut în timp ce hoinăream prin Centrul Vechi cu cei patru bloggeri și bucket-urile pline cu sosuri de usturoi.

Am văzut mulți oameni care sunt convins c-au stat destul de mult să se deghizeze, să se machieze, să se costumeze în anumite personaje. Iar rezultatele au fost pe măsură. În unele momente aveai impresie că ești ba în Avatar, ba în filme de groază, ba pe scena vreunui teatru. Așa cum o să vedeți în fotografiile următoare. 🙂

portrete-halloween-centrul-vechi-98 portrete-halloween-centrul-vechi-97 portrete-halloween-centrul-vechi-27 portrete-halloween-centrul-vechi-26 portrete-halloween-centrul-vechi-25 portrete-halloween-centrul-vechi-24 portrete-halloween-centrul-vechi-23 portrete-halloween-centrul-vechi-22 portrete-halloween-centrul-vechi-21 portrete-halloween-centrul-vechi-20 portrete-halloween-centrul-vechi-19 portrete-halloween-centrul-vechi-18 portrete-halloween-centrul-vechi-17 portrete-halloween-centrul-vechi-16 portrete-halloween-centrul-vechi-15 portrete-halloween-centrul-vechi-14 portrete-halloween-centrul-vechi-13 portrete-halloween-centrul-vechi-12 portrete-halloween-centrul-vechi-11 portrete-halloween-centrul-vechi-10 portrete-halloween-centrul-vechi-9 portrete-halloween-centrul-vechi-7 portrete-halloween-centrul-vechi-6 portrete-halloween-centrul-vechi-5 portrete-halloween-centrul-vechi-4 portrete-halloween-centrul-vechi-3 portrete-halloween-centrul-vechi-2 portrete-halloween-centrul-vechi-1

Dar cel mai mult mi-au plăcut ei! 🙂

portrete-halloween-centrul-vechi-8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *