Portrete de toamnă fotografiate într-un weekend Autonom

Era începutul săptămânii când m-am decis ca în weekend să merg pe-acasă. N-aveam nicio problemă să merg cu trenul, ba chiar îmi era poate mai ușor, doar că nu puteam pleca din București atunci când aveam trenul și nu reușeam deloc să mă nimeresc cumva în așa fel încât să nu-mi petrec jumătate din sfârșitul de săptămână pe drumuri. Gândindu-mă că m-ar ajuta o mașină le-am povestit oamenilor faini din echipa Autonom. Mi-au răspuns rapid afirmativ și mi-au povestit și de campania lor, weekend Autonom, care răspunde într-un fel oamenilor care au exact aceleași nevoi.

Fie că vrei să pleci cu treabă, fie că vrei să faci o excursie cu familia sau să-ți vizitezi persoanele dragi (recunosc că eu în categoria aceasta am intrat), oferta te ajută să iei o mașină la un preț bun și să-ți poți face traseul așa cum ți-ai propus. Detalii despre ofertă găsiți aici. Ea este valabilă până la sfârșitul lui 2014 (excepție face perioada 26-29 decembrie). Poate că vă tentează de sărbători, doar s-aveți grijă să rezervați din timp mașina că sunt convins c-or să fie multe cereri.

Eu am făcut aproape 1.000 de kilometri weekend-ul trecut cu o Skoda Fabia care s-a comportat exemplar. Mică, fâșneață și cu un consum mic (medie de 5,2% cu 100km făcuți în București și alte câteva sute făcute pe drumuri de munte), mașina a fost perechea potrivită. O puteți vedea în câteva fototgrafii mai jos. Din păcate a avut parte de-o vreme urâtă și-a fost tot timpul murdară, n-am reușit s-o păstrez curată mai mult de câteva minute după ieșirea din spălătorie.

weekend-autonom-2

weekend-autonom-1 weekend-autonom-3 weekend-autonom-4 weekend-autonom-7

weekend-autonom-6

weekend-autonom-7

Totuși vremea rea n-a fost chiar atât de rea și-am putut face câteva portrete de toamnă cu Oana, căreia-i mulțumesc c-a stat în vântul ăla rece cât să facem toate fotografiile. 🙂

Am găsit un loc tare fain la ieșire din Odorhei (spre Praid), o pistă de biciclete pe care se așternuse așa un covor de frunze de toamnă, toate cu o culoare roșiatică. Ne-am zis că-i locul numai bun pentru fotografii, așa că l-am exploatat din plin, după cum puteți vedea în următoarele fotografii. Mai sunt câteva zile de toamnă! Acuș trecem la portretele și fotografiile de iarnă.

DAP_8323

DAP_8192

DAP_8203

DAP_8181

DAP_8127

DAP_8122

DAP_8176

DAP_8386

DAP_8054

5 comments
  1. Contează foarte mult cadrul, persoana și atitudinea persoanei care se lasă fotografiate, dar eu cred, deși nu am aproape deloc lucruri în comun cu fotografia, că pasiunea fotografului se vede în fiecare poză, iar pozele pe care le realizezi tu sunt foarte calde și transmit mai mult decât contururi și culori. Felicitări și mult succes în continuare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *