Povestea lansării lui Samsung Galaxy S4 în fotografii

Era puțin după ora 18 când ajunsesem la etajul a 15-le al clădirii Crystal Tower, loc în care avea să sosească surpriza serii. Evenimentul, desfășurat – metaforic – pe durata unui apus minunat, a fost unul gândit într-un mod mai diferit și extrem de interesant. Eram cu toții și așteptam începerea programului, moment în care am fost anunțați că în câteva minute vom urca pe heliport loc în care – ați ghicit – avea să aterizeze un elicopter care să ne aducă noul model al companiei Samsung, Galaxy S4.

Și elicopterul a început să survoleze turnul, dându-ne posibilitatea de a-l fotografia din toate unghiurile posibile. Având și un apus superb în fața noastră, am reușit să obținem câteva cadre cel puțin interesante. Cam așa eram cu toții în timp ce elicopterul se învârtea în jurul nostru.

Și apoi am urcat exact pe platforma unde se afla elicopterul, loc din care au coborât ce-i dori membri ai serviciilor secrete cu o valiză în care se afla noul Samsung Galaxy S4. Noul telefon era acum în fața noastră.

Și momentul deschiderii valizei.

Apoi, cu pași repezi, dar atenți, am coborât înapoi unde urma prezentarea oficială a noului telefon. Sunt convins că știți deja o mare parte din caracteristicile sale principale. Le voi lista totuși mai jos cu invitația de a citi două review-uri complete scrise de Dan Dragomir și Victor Kapra🙂

  • Display 5 inch Full HD Super AMOLED (1920 x 1080);
  • Procesor 1,9 GHz Quad-Core;
  • Sistem de operare Android 4.2.2;
  • Cameră foto principală de 13 megapixeli și secundară de 2 megapixeli;
  • Caracteristicile camerei foto: Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call, Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports;
  • Memorie de 2GB RAM, spațiu de stocare de 16/32/64 GB + slot micro SD;
  • Greutate de 130 de grame.

Și câteva fotografii din timpul prezentării alături de câteva cadre close-up/macro ale telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *