Primăvara foto începe cu 2 promoții marca Nikon și Manfrotto

Buy-back Nikon 1 V1/J1

Așa cum puteți citi din titlu, cele două branduri Nikon și Manfrotto încep primăvara foto, fiecare, cu câte o oferă foarte simpatică. Iată despre ce e vorba. Eu unul aș încerca să profit de ambele, ținând cont că e vorba de branduri la care caliatea primează.

Buy-back la aparatele mirrorless Nikon

Aducând un aparat foto vechi (nu contază marca, starea de funcționare sau altceva) primești o reducere de 400 lei la achiziționarea oricărui aparat sau kit mirrorless al brandului Nikon. E vorba astfel de o promoție bazată pe aparatele Nikon 1 V1 și Nikon 1 J1, alături de obiectivele cu care vin în promoție. E o reducere semnificativă, cred eu. Aparatele foto vechi nu se cumulează, astfel încât puteți aduce unul singur. Mai multe detalii despre promoție găsiți aici.

Buy-back Nikon 1 V1/J1

TVA-ul înapoi (24%) la trepiedele din gama Manfrotto 290

La achiziționarea unuia dintre cele trei produse din gama de trepiede Manfrotto 290, și anume monopiedul 294A4, trepiedul 294A4-D3RC2 și capul MK294, primiți o reducere de 24% din valoarea totală a produsului. Adică aproape un sfert din preț, ceea ce înseamnă destul de mult, ținând cont și de calitatea pe care o oferă brandul italian. Eu mă declar profund mulțumit de toate produsele Manfrotto cu care am lucrat. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Reducere 24% la produsele din gama Manfrotto 290

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *