Primii 10 pași în fotografie

În urmă cu câteva luni am lansat cartea cu ghiduri fotografice ”Primii 10 pași în fotografia digitală”. La patru luni distanță a urmat cea de a doua carte, ”Primii 10 pași în fotografia de produs”. Iată câteva detalii despre cărți și despre locul din care pot fi achiziționate. Cărțile sunt realizate împreună cu Editura ISSA.

Primii 10 pași în fotografia digitală

Lansare oficială: 1 Decembrie 2010

Descriere: Cartea este destinată celor aflați la început în domeniul fotografie și sunt dornici de a asimila informații și sfaturi generale în domeniul fotografiei. Vor avea ocazia să învețe atât partea tehică, dar și cea practică prin intermediul fotografiilor drept exemplu expuse în carte. Cartea vă va ajuta să descoperiți tărâmurile fotografiei și să cunoașteți o parte din tainele ei.

Achiziționare: Librarie.net și F64.ro

Primii 10 pași în fotografia de produs

Lansare oficială: 24 martie 2011

Descriere: Cea de a doua carte este destinată fotografilor aflați la început de drum în domeniul fotografiei de produs. Pe lângă sfaturile și ghidurile de bază veți putea găsi informații practice care vă vor ajuta să economisiți bani și să găsiți soluții rapide în cazul unor probleme relativ dificile. Veți pute învăța să realizați un grid, un cort fotografic și diverse metode de difuzie.

Achiziționare: Librarie.net și F64.ro

*Notă: Cărțile sunt destinate strict celor aflați la început de drum și au ca scop ghidarea acestora în diverse arii ale fotografiei!

8 comments
  1. Bună,

    Încerc fără succes să găsesc cele două cărți, nici pe librarie.net, nici pe F64. ro.

    Se mai găsesc pe undeva?

    Mulțumesc & keep up the good, beautiful work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *