RCALand.ro – Asigurarea preţurilor mici

În ultimii ani discuţiile cu privire la asigurările RCA obligatorii sunt din ce în ce mai dese. Au crescut taxele de înmatriculare, au crescut preţurile de asigurare, au crescut preţurile maşinilor, însă bugetul oamenilor a rămas acelaşi.

Firmele de asigurări RCA încep să se împartă în două mari categorii, cele care au succes şi cele care trăiesc doar din câteva contracte încheiate pe an.

Site-ul rcaland.ro vă oferă asigurari RCA la un preţ mai mic decât alte companii, de aici şi motto-ul“asigurarea preţurilor mici”.

Pe lângă posibilitatea de a încheia un contract pentru asigurarea RCA, rcaland.ro vă oferă o gamă largă de facilităţi de care puteţi beneficia prin intermediul site-ului. Verificati sectiunile dedicate unde veti afla totul de asigurarea RCA, riscuri acoperite, constatarea daunelor si plata despagubirilor.

Pe site este disponibil şi un calculator RCA, putând afla astfel preţul total al unei asigurări pentru autovehiculul dumneavoastră.Pentru a obtine reduceri de pana la 18% va trebui sa introduceti corect CNP-ul si seria de sasiu a autovehiculului, calculatorul RCALand se conecteaza la baza de date CEDAM si obtine istoricul dumneavoastra.

Iată cum este prezentat site-ul rcaland.ro:

Idei noi, concepte noi, mii de clienti multumiti
Reduceri, Promotii, Oferte! Cine nu este innebunit dupa acesti termeni? Suntem singurul magazin online de asigurari care a inteles ce inseamna un mediu concurential, Cererea si Oferta, avantajele si beneficiile obtinute de clientul final. Le multumim clientilor care ne-au dat posibilitatea sa le oferim cele mai ieftine asigurari RCA din Romania.
Lucram cu pasiune
Adevarul este ca in fapt suntem o echipa de entuziasti, dedicati acestui domeniu de activitate. Atunci cand domeniul de care esti pasionat este si domeniul in care lucrezi, totul devine mult mai simplu sa iti urmaresti obiectivele, sa vii cu solutii, sa inovezi, sa fii la curent cu noutatile si nu in ultimul rand sa fii cel mai bun.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *