Recunoaștere pe plan local, interviu

În urmă cu câteva săptămâni, în aceeași perioadă în care am prezentat în cadrul unei emisiuni la Radio România Internațional proiectul Zbor peste Transilvania și în care am stabilit un viitor reportaj pe baza aceluiași proiect realizat însă de Observatorul de la Antena 1, redactorul unui ziar local, Udvarhelyi Hirado (tradus: Ziarul Odorheiuluiu) m-a contactat pentru a-mi lua un interviu.

Bineînțeles că am fost foarte încântat pentru că, până să plec la facultate cel puțin, planul local contează enorm de mult, ținând cont de faptul că aici sunt majoritatea clienților cu care am colaborat și majoritatea persoanelor care îmi cunosc evoluția încă de la început. Mai dădusem un interviu într-un ziar local, însă online, în urmă cu un an. Mai jos veți găsi câteva fotografii cu pagina întreagă în care a apărut interviul și, pentru a înțelege mai bine, voi scrie rapid câteva dintre răspunsurile pe care le-am dat.

Totdată am ajuns la concluzia că, pe plan local, indiferent de gradul de dezolvtare atins la un nivel mai înalt, național spre exemplu (prin apariții media șamd.), primează întotdeauna apariția într-un ziar sau o televiziune locală. Oamenii ajung să te cunoască mult mai bine și să te asocieze cu imaginea orașului lor pentru că, până la urmă, asta contează.

  • Sunt pasionat de fotografie din 2008 când am fotografiat primul apus cu un aparat compact. Mi-a plăcut tare mult cum a ieșit.
  • Blogul l-am deschis în vara lui 2009 și de atunci postez aproape zilnic noi fotografii realizate de mine, fie de la evenimente sau fotoreportaje, fie portrete, fie fotografii de natură.
  • Pornind de la premisa de fotograf de eveniment sportiv (baza interviului), am publicat fotografii în ziare specifice, Gazeta Sporturilor sau ProSport.
  • Tot pe partea de publicare am scris articole pentru PhotoMagazine (apropo de asta, fiți pe fază că vor mai urma câteva tare interesante).
  • În 2011 am lansat proiectul Zbor peste Transilvania despre a cărui poveste o știți deja.
  • Tot în 2011 am publicat prima mea fotografie pe celebrul The Big Picture.
  • În această perioadă aici pe blog s-au adunat circa 8000 de fotografii, realizând în total în cei 3 ani peste 120000.
  • Părinții mă susțin enorm de mult în ceea ce fac și îmi sunt mereu alături.
  • Sunt fotograful oficial al echipei de handbal HC Odorhei, motiv pentru care de peste 2 ani fotografiez orice meci, dezvoltându-mi foarte bine această arie a fotografiei.

Și, așa cum m-au numit chiar ei, sunt îndrăzneț de tânăr, motiv pentru care le mulțumesc extrem de mult pentru aprecieri!

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *