Review: Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G

Nikkor AF-S 50mm f/1.8 GÎn urmă cu aproape o săptămână am avut ocazia de a testa noul obiectiv Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G, un obiectiv excelent ideal pentru toți utilizitatorii de D-SLR-uri Nikon, venind în special în ajutorul celor cu D-SLR-uri entry-level ce nu au motor de focalizare în body. Mulțumesc Nikon România și SKIN Media pentru posibilitatea de a testa acest minunat obiectiv!

În această perioadă ați putut vedea aici, pe Facebook (like), fotografiile realizate cu acest obiectiv. Desigur, și pe blog am postat fotografii, articolele în care și-a făcut simțită prezența acest obiectiv sunt:

Cum mi s-a părut acest obiectiv?

În primul rând calitatea lui e una deosebită, pornind de la construcția fizică până la cea optică, pornind de la rapiditatea motorului de la focalizare până la finețea cu care acesta poate fi controlat manual. Mi-a plăcut în mod deosebit datorită faptului că am reușit să fotografiez cu el în foarte multe situații cu diafragma deschisă la maxim fără să fiu restrâns de anumite defecte optice.

Am reușit să filmez noaptea, să fotografiez noaptea și în spații foarte întunecoase, am reușit să realizez portrete, dar și fotografii macro. În tot acest timp în care am utilizat obiectivul nu am simțit că sunt limitat de nimic. Obiectivul se simte foarte bine în mână și e foarte comod de folosit. Pentru mine ar fi obiectivul pe care nu l-aș da jos de pe aparat decât în situații în care focala nu mă mulțumește.

Review

Puteți citi pe Nikonisti.ro un review realizat de mine al acestui obiectiv. Click aici pentru a citi review-ul! Obiectivul poate fi achiziționat de la F64.ro, SinPro Plus, FotoHobbyShop și restul distribuitorilor de produse foto.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *