Review: Nikon 1 V1

Nikon 1 V1

În perioada care tocmai a trecut ați putut vedea pe blog o serie de articole cu fotografii și impresii în urma testării noului aparat al brandului japonez, Nikon 1 V1. Puteți vedea aici toate articolel realizate pe baza acestui aparat. Așa cum v-am promis, a fost publicat astăzi și review-ul meu al acestui aparat. Iată o parte din acesta.

Incepand din data de 20 octombrie 2011, aparatele Nikon 1 V1 si Nikon 1 J1 sunt disponibile la partenerii Nikon din toata tara. Va prezentam in cele ce urmeaza un test cu Nikon 1 V1 realizat de Dragos Asaftei.

Pe 21 septembrie 2011, la gala Nikon – 4 ani în România, a fost anunțată lansarea unei noi serii de aparate Nikon, care sunt si cele mai rapide aparate foto din lume. Este vorba de Nikon 1 V1 și Nikon 1 J1, aparate cu un aspect compact ce inaugureaza o clasa cu totul noua in industria foto. Nikon 1 lanseaza un nou format, numit Nikon CX, care dispune de un senzor cu raport de magnificare de 1:2.7. Noilor aparate Nikon 1 li se alătură și un nou sistem de procesare a imaginii, EXPEED 3.

Am fost foarte încântat în momentul în care am aflat de lansarea Nikon 1 și totodată foarte curios în a testa noile aparate. Am reușit astfel să testez noul Nikon 1 V1, aparatul descris ca fiind o nouă viziune in fotografie. Într-adevăr, în momentul în care fotografiezi cu Nikon 1 V1 mai multe zile devii total de acord cu afirmația de mai sus. Înainte de a vă prezenta review-ul aparatului Nikon 1 V1 vă invit să citiți câteva dintre caracteristicile principale ale acestuia.

Continuarea review-ului o puteți citi pe site-ul oficial Nikon România, Nikonisti.ro. Mai jos puteți vedea una dintre fotografiile mele preferate realizate cu acest aparat.

Nikon 1 V1

4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *