Ritmul muzicii

În urmă cu aproape două zile am realizat prima şedinţă foto cu un model masculin reprezentat fiind de un DJ local.

Experienţa a fost una interesantă ţinând cont că e diferenţă destul de mare între realizarea portretelor unor modele feminine şi realizarea portretelor unor modele masculine.

În principiu diferă punctul de vedere şi elementele ce trebuie evidenţiate. În timp ce la fotografiile cu modele feminine trebuie acordată o atenţie sporită liniilor corpului şi fineţii, aici treaba stă cu totul altfel.

Sper să vă placă fotografiile şi vă invit să îmi spuneţi care variantă vă place cel mai mult!

buy cheap propecia class=”size-full wp-image-6934 aligncenter” title=”ritmul-muzicii-2″ src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/10/ritmul-muzicii-2.jpg” alt=”” width=”384″ height=”274″ />


14 comments
  1. imi place ca au claritate:) ce obiectiv ai? ca si compozitie sunt ok, nimic foarte fancy, nimic exagerat, cred ca ar fi trebuit sa exploatezi subiectul mai mult daca ai avut ocazia 😀 , decuparea cu norii nu e ok, insa varianta cu tonul orange arata mai bine. bafta in continuare. p.s. imi place ca fundalul nu e murdar sau zgariat etc, si ai o atmosfera faina in pozele fara tonalitatea orange.

  2. ritmul-muzicii-2 si 4 imi plac. Presupun ca sunt facute la o deschidere f mare a diafragmei. Sau ai blurat pe margini? As adauga putin mai mult contrast. In ochelari as fi scos sursele de lumina (punctele albe)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *