Road trip to Sibiu (și concertul Guess Who)

În urmă cu 4 zile, joia trecută, primisem pe Facebook invitație la concertul Guess Who din Sibiu. Fiind destul de aproape ne-am decis (eu și Alex Dima) să mergem la concertul la care doream să ajungem de foarteee mult timp. Astfel, sâmbătă, la ora 14:20 am plecat din Odorheiu-Secuiesc cu un personal incredibil de rapid. Ploaia a fost cu noi de la bun început.

Road trip to Sibiu #1

Pe la ora 18 am ajuns în Sibiu, orașul care, fără să exagerăm, în cele trei localuri în care am fost am avut probleme cu servirea. Fie ni s-a lăsat scrumiera umplută, fie i s-a trântit telefonul lui Alex, fie a intrat chelnerul peste mine la toaletă, fie aveau meniu de formă și nu aveau nimic din ce ceream, fie ni s-a vorbit urât. Ei, asta e, a trecut, însă nu au fost tocmai orele noastre cele mai bune.

Road trip to Sibiu #2

De la localurile magice am plecat către Club Kapital unde am așteptat cu maaare nerăbdare miezul nopții. Guess Who și-a făcut apariția pe la ora 2 și timp de o oră ne-a încântat cu melodiile care ne-au făcut pe toți să stăm cu mâinile în aer. A fost foarte frumos! Mai multe informații despre concert puteți citi aici, și tot acolo puteți vedea și fotografiile realizate în timpul acestuia.

Concert Guess Who

Aproape deodată cu răsăritul soarelui am părăsit clubul și am mai făcut câteva fotografii prin Piața Mare și Mică, așteptând totodată trenul care pornea abia la 7:43 din stație. La 10 am ajuns în Sighișoara unde am mai așteptat încă două ore pentru legătura către acasă, Odorheiu-Secuiesc. Mi-a plăcut la Sibiu, e un oraș frumos, din pcate am avut parte de câteva întâmplări neplăcute, dar sunt convins că nu sunt cazuri generale.

Road trip to Sibiu #4

Următorul road trip va fi pe Ceahlău, weekendul viitor. Două zile pe munte deidcate fotografiei, vor fi extrem de interesante! Probabil voi realiza o nouă categorie de articole pe blog care să fie intitulată roadtrip.

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *