România, pas cu pas : Delta Dunării

Primul articol din cadrul campaniei “România, pas cu pas” este scris de Nicu – Info-Delta.ro (unul dintre cele mai bune site-uri din România ce abordează această frumoasă zonă), căruia doresc să îi mulţumesc.

La început am vazut numai un loc unde pot prinde mult, mult peşte. Apoi, am descoperit liniştea ce ma înconjura, natura in care trăiam.

A devenit o obsesie, un ritual, cheap propecia online ca atunci când strângeam cortutul sa îmi fac planuri pentru anul următor. A devenit o obligaţie de a spune în fiecare an prezent Deltei Dunarii, un încărcător natural ce îmi alimenta bateriile la maxim.

Aici nu exista rutină, nu exista ceva ce ai văzut sau ai făcut anul trecut, sau acum cinci ani, nu te poţi plictisi sau să spui cu părere de rău că ai mai fost aici.

Doar priveşte spre cer şi vei vedea stolurile de păsări, întinde-te pe iarbă şi ascultă inima acestui pământ tânăr ce pompează seva vieţii prin mii de vene, ridică-te în vârful picioarelor şi măsoara infinitul stufului, pluteşte cu barca prin covorul de nuferi, asculta ce-ţi şopteste salcia ce-şi plange bătrâneţea la malul Dunarii şi apoi vei inţelege ce am descoperit eu aici.

Aşa ca nu are rost să-ţi vorbesc despre frumuseţile deltei, pentru ca acestea aşteaptă să le descoperi tu. Descoperă Delta Dunarii aşa cum am redescoperit-o eu!

articol scris de : Nicu – Info-Delta.ro


2 comments
  1. Ba ce imi place de Nicusor. E primul om care stie cum sa foloseasca SOCIAL media in mod real. Stie cum sa isi faca publicitate si pe Twitter si pe Facebook si pe bloguri fara sa fie SPAMMER sau deranjant! NNOta 10 de la mine si urarea de BAFTA LA PROMOVARE! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *