România, pas cu pas: Începuturi

În întreaga lume România este văzută precum o ţară din lumea a 3-a, precum un stat al nimănui în care legile sunt făcute doar pentru a fi încălcate. Politica este transformată într-o afacere de mare amploare, justiţia a ajuns în subordinea celor ce încalcă legea, iar spitalele sunt doar locurile prin care trec bolnavii, sistemul sanitar fiind un punct de slab interes pentru guvernanţi.

Pe lângă aceste lucruri România purchase tramadol online este însă şi un teritoriu al peisajelor şi al zonelor frumoase, nerespectate însă de majoritatea locuitorilor. Datorită locurilor cu adevărat divine ale ţării, turismul ar putea fi punctul forte al economiei atrăgând foarte mulţi oameni din întreaga lume.

Acest lucru nu se realizează însă, zonele frumoase nu sunt preţuite absolut deloc iar oraşele cu un trecut istoric de apreciat sunt lăsate în urmă în favoarea clădirilor moderne ce nu se încadrează absolut deloc în peisajul urban.

Din pricina acestui lucru doresc să iniţiez pe blog o campanie intitulată “România, pas cu pas” în care să prezint cu ajutorul cititorilor şi altor bloggeri  zonele frumoase ale ţării noastre. De aceea în cadrul fiecărei săptămâni o zi va fi rezervată acestui lucru, prezentându-vă câte o regiune frumoasă a României.

Unul dintre articolele cu care doresc să încep această campanie este fotoreportajul meu realizat despre oraşul Bistriţa, articol care a apărut şi în ziarul “Mesagerul” din acelaşi judeţ.

“Bistriţa, oraş al imnului românesc”


7 comments
  1. Imi pare rau sa te contrazic legat de prima parte a articolului. Aceea este imaginea pe care presa a creat-o. Se arata lucrurile negative si avem nevoie de mai multe articole care sa arate si partea frumoasa.
    Pentru aceasta te felicit pentru initiativa. Dar nu numai locurile sunt frumoase. Avem mai multe lucruri….mult mai multe lucruri frumoase decat imaginea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *